RIX Executive Search

I et samarbejde med jeres personlige konsulent får I en professionel styret proces, så I tiltrækker de helt rette ledere og specialister, uagtet at de allerede er i et godt job og ikke har fået øje på mulighederne hos jer eller de kender jer, og hvad enten det er indenfor ledelse, salg og marketing, teknik og udvikling eller måske en kombination.

Med RIX Executive Search opnår I…

Det gør I, fordi vi gennem arbejdsformen RIX Executive Search personligt opsøger rekommanderede kandidater, der har potentialet. Vi kvalificerer kandidaterne og markedsfører stillingen gennem et personligt møde hos os, hvor kandidaten er beskyttet. Typisk har konsulenten telefonisk kontakt til 80-120 personer, møder med 8-12 for kvalificering, 3-5 til person- og evt. lederstilsanalyse med uddybende samtale, hvorefter der udvælges 2-3 topkvalificerede kandidater for præsentation hos jer. Vi indhenter også referencer og følger op i de første 6 måneder.

RIX Selection

Få en professionel styret proces, når I ønsker at tiltrække de rette medarbejdere, der kan være motiveret til at skifte til jeres virksomhed, hvad enten det er indenfor ledelse, salg og marketing, teknik og udvikling eller måske en kombination.

Med RIX Selection opnår I…

Jeres personlige konsulent udarbejder stillingsopslag, indrykker annonce, svarer ansøgere, indkalder og gennemfører 8-15 samtaler for at kvalificere og varetager person- og evt. lederstilsanalyse med de udvalgte 3-5, hvorefter de 2-3 topkvalificerede kandidater udvælges for præsentation hos jer. Vi indhenter også referencer og følger op.